Překvapení pro milého

 

prekvapeni-pro-milehoMá váš přítel narozeniny, či chcete jen tak něco oslavit a nevíte si rady s dárkem? Pak si přečtěte tento článek, který vám takový problém pomůže lehce vyřešit. V den D přijděte domů dříve z práce a zajistěte, aby vás nikdo nerušil nebo dokonce, aby vás nepřekvapil přítel brzkým příchodem domů. Po cestě z práce nakupte vše potřebné na dokonalý romantický večer při svíčkách.

Nejdříve se dejte do vaření. Připravte milému jeho nejoblíbenějším pokrm a nezapomeňte ho osladit zákuskem. Prostřete si jídelní stůl. Neměly by na něm chybět svíčky, které vytvoří tu pravou atmosféru. Až budete mít jídlo hotové, tak běžte připravit pro vaše radovánky i koupelnu a ložnici. Na sebe si oblečte sexy spodní prádlo, které skryjte pod běžný oděv, tak přítel při příchodu z práce na první pohled vůbec nepozná, že se něco chystá.

Chvilku před příchodem milého napusťte vanu horkou vodou a můžete do ní naházet okvětní lístky růže nebo použít nějaký voňavý olejíček. Na stůl připravte hotový pokrm a všude zapalte svíčky.

Když konečně zarachotí klíče v zámku, sedněte si způsobně ke stolu a nechte milého, aby přišel až k vám, posadil se a s chutí se dal do jídla. Po konzumaci ho můžete pomalu začít svlékat a přesuňte se do koupelny, kde na vás čeká horká koupel, tam můžete popustit uzdu své fantazii. A nakonec zavítejte do ložnice. Nejdříve přítele namasírujte a poté můžete váš krásný dárek završit sexem.

Myslím, že na takové oslavení narozenin váš milý jen tak nezapomene.

Tento příspěvek byl přečten 1407 krát

Doporučené příspěvky

About Admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *